Beste Gast,

Welkom bij Taverne Edelweiss. Wat fijn dat we weer open zijn. Helaas zitten we momenteel in het “tijdelijke nu”. Zoals u allen weet moeten we ons leven en onze manier van werken inrichten met de regels die voor ons zijn opgesteld. Dit neemt een stukje van onze zo bekende gezelligheid en gastvrijheid weg. Het creëert een sfeer waar wij normaal gesproken niet achter staan. Toch zullen we er alles aan doen om uw verblijf zo “normaal” en ontspannen mogelijk te laten verlopen.

Wij gaan ervan uit dat iedereen zijn eigen verantwoording neemt betreft de voorgeschreven regels en deze met respect naleeft zoals de 1,5 meter afstand en elkaar de ruimte geven. Ook de regels die van toepassing zijn op bezoek aan de Horeca zoals max 2 personen per tafel of een grotere gezamenlijke huishouding. In geval drie collega’s, 2 aan één tafel, nummer 3 op 1,5 m afstand.

Ook gaan we ervan uit dat u en uw gezinsleden gezond zijn en geen klachten vertonen zoals verkoudheid, hoesten en koorts. Wij zullen u hier dus niet telkens op controleren.

Onze regels:

In- en  uitgang:

Houd afstand en rekening met andere gasten met het in en uit gaan. Slechts één persoon in het voorportaal.

Reserveren:

Er mogen slechts 30 gasten BINNEN bij ons vertoeven. Door te reserveren is hierop controle. Heeft u vooraf niet gereserveerd, dan bent u toch van harte welkom. Reserveren aan de deur wordt ook goedgekeurd. Wij noteren dan even uw naam en telefoonnummer.

Uw Jas:

Hang deze op uw stoel om drukte bij de garderobe te vermijden.

Toilet bezoek:

Slecht één persoon tegelijk op het toilet Met uitzondering van ouder met kind). Draai het bezet bordje om op rood als je naar binnen gaat en op groen als je het toilet verlaat.

De Trap:

Bel met je elleboog voordat je naar boven of beneden loopt, 1 persoon op de trap. Dalend verkeer heeft voorrang.

Aan tafel:

Blijf zoveel mogelijk zitten. Voor kinderen hebben wij een knutseltasje of speelgoed aan tafel. Als wij er even niet aan denken vraag er even naar.

Serveren:

Wij serveren aan tafel op afstand. Heeft u speciale wensen of vragen, wij staan voor u klaar.

 

 

We willen er samen wat moois van maken, reden om gauw weer eens terug te komen!

 

Team Edelweiss