Zum Anfangen

Suppen
Bouillon mit Einlage
Bouillon met pannenkoekreepjes, backerbsen, mini-Knödel of ei
5,70
Knoblauchsuppe
Knoflooksoep met croutons
6,00
Grossmutters Tomatensuppe mit mini Knödel
Tomatensoep met verse groenten, soepvlees en kleine deegbolletjes
6,50
Salatteller
Salatteller mit frisches Lachs und geräucherte Forelle
Gemengde sla met vers gebakken zalm, gerookte forel en croutons
11,70
Entenbrust Salat
Gemengde sla met gerookte eendenborst, vijg, pijnboompitten en croutons met een dadel/vijg dressing
10,70
Ziegenpeter
Gemengde sla met geitenkaas, spekjes, peer, walnoot en honingdressing
10,70
Alle soepen en salades worden geserveerd met brood en kruidenboter
Vorspeisen
Halbe Dutzend Schnecken
Zes wijngaardslakken in kruidenboter geserveerd met mini broodjes
9,50
Spinatwähe
Zwitserse hartige taart gevuld met spinazie, Hüttenkäse en Parmezaan
6,50
Bretteljause
Plankje met verschillende soorten gedroogd vlees en kaas met brood en kruidenboter
6,50 Groot 12,50
Gebackene Champignons
Gefrituurde champignons met knoflooksaus
8,20
Portion Raclette
Zwitserse gesmolten kaas met aardappel, augurk en zilverui
8,00
Flammkuchen
Dunne deegbodem belegd met créme fraîche. Keuze uit ham/prei, zalm/rucola, geitenkaas/peer/walnoot/honing, Prei/kaas of Tomaat/Tiroler Speckschinken
7,50

Hauptspeisen

Vom Grill
Forelle
Gegrilde hele forel
21,00
Steak Edelweiss
Biefstuk overbakken met tomaat en Zwitserse raclette kaas
27,50
Zwiebelrostbraten
Ribeye met gebakken uien en jus
24,50
Lammkarree mit Portsoße
Lamsrack met portsaus
28,50
Schweinekotelet mit Kräuterbutter
Kotelet van scharrelvarken met kruidenboter
22,50
Alle gerechten van de grill worden geserveerd met groenten, sla, friet en een bijgerecht van het seizoen
Hausmanskost
Wienerschnitzel mit Preiselbeeren
Kalfschnitzel met veenbessen
21,00
Poulet im Körbli
Knapperig kippetje in een mandje met saus van het huis
18,50
Cordon Bleu
Varkensschnitzel gevuld met ham en kaas
21,00
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met groenten, sla, friet en een bijgerecht van het seizoen
Rösti mit Spiegelei
Gebakken aardappelrasp met spek, ui en een gebakken ei
16,50
Käse Spätzle
Huisgemaakte deegpasta met Bergkaas en gebakken uitjes
16,50
Lachsfilet mit Tagliatelle mit Bärlauchpesto und Parmesan
Zalmmoot op de huid gebakken met tagliatelle met een pesto van daslook en Parmezaan
21,00
Zürcher Geschnetzeltes
Kalfsreepjes in champignonroomsaus met Rösti
21,00
Käsefondue
Zwitsers kaasfondue gemaakt van Gruyére en Emmentaler met brood, augurk en zilveruitjes
18,50
Bovenstaande gerechten worden geserveerd met een kleine salade

Für unsere kleine Gäste

Kinderschnitzel mit Pommes
Kleine schnitzel met frietjes en mayo
8,50
Wienerli mit Pommes
Knakworstjes met frietjes en mayo
7,50
Pouletflügeli mit Pommes
Kipvleugeltjes met frietjes en mayo
8,00
Kraukauer mit Pommes
Braadworstje met frietjes en mayo
7,50

Süßes

Kindereis
2 bolletjes ijs of softijs naar keuze met slagroom
5,20
Schatzkiste
Schatkistje (ijsje met verrassing)
3,50
Kleine Kaiserschmarrn
Kleine portie Oostenrijkse pannenkoek met poedersuiker en appelmoes
7,50

Nachtisch

Käse
Kaasplankje met diverse alpenkaasjes, pruimen-chutney en vijgen-amandelbrood
9,00
Palatschinken
Flensje gevuld met dikke room met witte Toblerone crème en frambozensaus (met ijs +2,20)
6,50
Meringues mit Doppelrahm
Meringues met dikke room (met meringue/doppelrahm-ijs +2,20)
6,00
Dessert-trio
Dessert-proeverij
7,70
Frische Ananas
Verse ananas (met vanille-ijs + 2,20, slagroom + 0,70)
5,50
Heisse Liebe
Vanille-ijs met warme frambozensaus en slagroom
7,70
Coupe Matterhorn
Vanille-ijs met bramensaus, witte Toblerone-crème, meringues en slagroom
8,20
Nussbecher
Hazelnoot-ijs, walnoot-ijs, gekaramelliseerde noten, nutellasaus en slagroom
8,20
Coupe Danemark
Vanille-ijs, warme chocoladesaus en slagroom
7,70
Café Glace
Espresso-ijs met stukjes noot met een espresso er over en slagroom
7,70
Apfelstrudel mit Vanillesoße, Vanille-eis und Sahne
Apfelstrudel met vanillesaus, vanille-ijs en slagroom
6,90
Germknödel mit Vanillesauce und Mohn
Oostenrijks gestoomd broodje gevuld met pruimenmoes en overgoten met vanillesaus en maanzaad
5,50