Anders

Wij doen het net een beetje anders. Het liefst hebben we alles in eigen hand. Geen contracten met derden en geen huurbaas. Het voordeel hiervan is dat we vrij zijn in datgene wat we willen serveren en uitstralen. Vrij om er iets speciaals en moois van te maken. Onze passie, drive en creativiteit zullen ons hierin sturen.

Geluk

Dit gevoel van vrijheid maakt ons geluk. Dit willen we ook uitstralen naar de gast. Bij ons is de gast geen koning. Wederzijds respect is voor ons van groter belang. Ook wij zijn mensen die hun fouten maken. Wij zien dit niet als missers maar een les om van te leren. Ons streven is echter wel dat iedereen hier tevreden en gelukkig de deur uit gaat en daar zetten we ons iedere dag weer voor in.

Het geluk  van de ander is ons geluk.

Rust

Wij zijn een “berghut”. Een plek waar men zich neerstrijkt om  uit te rusten. Haast komt bij ons maar zelden voor. Onze kaart leent zich daar ook niet voor. Sommige gerechten hebben even de tijd nodig. Vooral omdat we bijna alles zelf maken en zo vers mogelijk willen serveren.

We willen een sfeer uitstralen waar men even onthaast, weg van de alledaagse stress, werk en de mobiele verslaving.

De rust geldt ook voor ons, dus dat betekent een paar maal per jaar even een weekje dicht. Ons motto: door af en toe even terug te schakelen kun je er weer dubbel tegenaan.

Roken

Zelf zijn wij niet-rokers en zouden het prettig vinden als niemand meer zou roken. Uiteraard mag er binnen niet gerookt worden en als het terras geopend is, geldt daar ook een rookverbod. Uit respect voor de rokers  bieden we zeker gelegenheid om te kunnen roken. Hopelijk begrip van de gast om dit tot een minimum te beperken.

Gastvrijheid

Typerend voor een Berghut  is: iedereen is welkom ! Al is het alleen voor een kop koffie, een drankje of een ijsje. Bij ons dus ook geen etiquette.

Zijn er dingen die anders of beter kunnen, dan horen wij dat graag.  Zo ook als er speciale wensen zijn.  Bijvoorbeeld een speciaal gerecht of drankje, laat het ons weten. Wij staan aan het begin van ons nieuwe avontuur dus alle tips en raad zijn van harte welkom.

visie visie visie