Ten eerste………….echte levensgenieters!
We zijn een gezin van vijf.  Wij, Jeroen en Ingrid, en drie zonen: Bass, Tim en Rens.
We zijn echte familiemensen en hebben een fijne band met ons gezin en onze familie.
We trekken er graag op uit, genieten van de natuur en van lekker eten en drinken.

Een speciaal plekje in ons hart hebben toch wel de Alpen en wat deze prachtige wereld ons te bieden heeft. Je vindt ons hier op de ski’s, het snowboard, de wandelpaden en zelfs in de lucht met onze paraglider. Al deze bezigheden geven ons het ultieme gevoel van vrijheid en geluk. Zeker als we een actieve en mooie dag in de bergen kunnen afsluiten met een eerlijk en puur Alpengerecht.

Ik, Jeroen ben al van jongs af aan kok en had de wens ooit voor mijzelf te mogen beginnen. Doordat ik Ingrid had leren kennen en de liefde voor de Alpen en al zijn mooie gerechten had ontdekt, was voor mij de keuze al snel gemaakt om samen een Alpenrestaurant te starten.

Ik, Ingrid heb in totaal tien jaren in Zwitserland gewoond. Het is mijn tweede thuis. Hier heb ik mijn horeca ervaring opgedaan in de bediening. Daarnaast ben ik ook hobbykok en heb mij de Zwitserse keuken al redelijk eigen gemaakt. Jeroen kwam op mijn pad en het heeft zo moeten zijn. Wij vullen elkaar aan daar waar nodig. Daarnaast mag ik graag een ander verwennen.

Door onze passie, drive,  creativiteit, veel geduld en hard werken hebben we onze wens kunnen vervullen, een eigen Alpenrestaurant.
We zijn er om jullie te verwennen en kennis te laten maken met de Alpenkeuken en hopen een stukje van onze passie te kunnen overbrengen.

Jeroen en Ingrid

alpenalpen